Food Grade Pullulan polysaccharides Powder Kina Supplier

Food Grade Pullulan polysaccharides Powder Kina Supplier

Opis: Pullulan polisaharid se sastoji od maltotriozne monomerne strukture ponovljene polimerizacije, lako rastvorljivog u vodi, bezbojne i bez ukusa. Sigurnost polisaharida Pullulana bila je GRAS sertifikacija u SAD, u Japanu je neograničena količina aditiva za hranu.

Opis

Opis:

Pullulan polisaharid se sastoji od maltotriozne monomerne strukture ponovljene polimerizacije, lako rastvorljivog u vodi, bezbojne i bez ukusa. Pullulan polisaharidna sigurnost je GRAS sertifikacija u SAD, u Japanu je neograničena količina aditiva za hranu. Rasprostranjena upotreba pululana pomaže poboljšanju kvaliteta proizvoda u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji i pruža kreativniji razvoj tehničkom osoblju.Primjena:

1> Dekorativni film za farmaceutske proizvode

2> .Poštovanje vodenih proizvoda

3>. Može se koristiti kao lepak i gusta začina

4>. Za slatke, slatkiše, čokoladu, keks baklje i tako dalje


Lushun Huitong je jedan od profesionalnih polusaharida praškastih pirinča, proizvođača i dobavljača dobavljača u Kini, dobrodošli u kupovinu pune poliaharida u prahu od našeg tvornice.
Hot Tags: Prehrambeni razred pullulan polisaharidi prašina Kina dobavljač Kina, proizvođači, dobavljači, tvornički, kupuju
Srodni proizvodi

Upit