CN Pullulan Powder Capsules Factory Cijena

CN Pullulan Powder Capsules Factory Cijena

Pullulan polisaharid je vrsta egzogenog mucopolisaharida rastvorljivog u vodi, izvedenog iz fermentacije Auricularia auratus, slične dekstranskoj i ksantanskoj gumi, što je poseban mikrobni polisaharid. Pullulan polisaharid u prirodi može biti iskorišćenje mikrobne degradacije, hoće li ...

Opis


pullulan01.jpg


Pullulan polisaharid je vrsta egzogenog mucopolisaharida rastvorljivog u vodi, izvedenog iz fermentacije Auricularia auratus, slične dekstranskom i ksantan gumi, što je poseban mikrobni polisaharid.

Pullulan polisaharid u prirodi može biti iskorišćenje mikrobiološke degradacije, neće izazvati zagađenje životne sredine, poznat je kao plastika bez zagađenja.


pullulan03.jpg


Pullulan polisaharid je jedan od četiri nova dodatka za hranu koji se može koristiti kao sredstvo za zagrevanje i zgušnjivač u bombonima, čokoladnim premazima, pelenama, začinskim dodacima i sokovima od voća i povrća. Široko se koristi u medicini, prehrani, lakoj industriji, hemiji i nafti i drugim poljima.


Application.jpg

Application8.jpg


Lushun Huitong je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljaca fabričkih cijena fabrika cn pullulan praha u Kini, dobrodošli smo da kupimo fabriku cn pullulan prahova kapsula iz naše fabrike.
Hot Tags: Cn pullulan prah kapsule fabrička cijena Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupiti
Srodni proizvodi

Upit