Sladilo Sucralose Powder CAS 56038-13-2 Fabricka ponuda

Sladilo Sucralose Powder CAS 56038-13-2 Fabricka ponuda

Sukraloza je fini beli kristalni prah, bez mirisa, lako rastvorljiv u vodi, slatkom i saharozu slično. Sukraloza je najstabilnija karakteristika svih zaslađivača, nacionalni razvoj bezbednosnog zaslađivača. Sveobuhvatno razumevanje sukraloze 1. Biološke karakteristike: ...

Opis


Sukraloza je fini beli kristalni prah, bez mirisa, lako rastvorljiv u vodi, slatkom i saharozu slično. Sukraloza je najstabilnija karakteristika svih zaslađivača, nacionalni razvoj bezbednosnog zaslađivača.


Sucralose 02jpg.jpg


Sveobuhvatno razumevanje sukraloze

1.Biološke karakteristike:

Sukraloza u ljudskom telu ne učestvuje u metabolizmu, a ne apsorbuje telo, kalorična vrednost je nula. Može se koristiti gojaznost, kardiovaskularna oboljenja i dijabetes.


2. Dobra stabilnost:

Upotreba sukraloze u procesu obrade hrane visoke temperature, dugotrajnog skladištenja i hrane sa niskim sadržajem pH ima veoma veliku stabilnost, što je jedna od njegovih glavnih tehnoloških prednosti.


3. Visoka sigurnost

Agencije za upravljanje u svijetu aktivno provode sukralozu. Do sada, širom sveta, više od 40 zemalja odobrilo je sukralozu kao "dnevni jestivi aditiv" i potvrdio ga kao "priznat nivo sigurnosti (GRAS)".


Sucralose05.jpg


Aplikacija !!QQ Skrinšot temy% s 20170419155110.png

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih zaslađivača sukraloze u prahu proizvođačima i dobavljačima u Kini, proizvođačima i dobavljačima 56038-13-2, dobrodošli smo da kupimo fabričku ponudu proizvođača sukraloze u prahu 56038-13-2.
Hot Tags: Zaslađivač sukraloza prah cas 56038-13-2 fabrička ponuda Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju
Srodni proizvodi

Upit