Splenda Sucralose puder u prahu

Splenda Sucralose puder u prahu

Saharoza je glavni oblik skladištenja biljaka, akumulacije i transporta šećera. Glavna sirovina za saharozu je šećerna količina. Sučrloza je jedino funkcionalno zaslađivač sa saharozom kao sirovina, Sucraloza je beli prah, lako rastvorljiv u vodi, nisko kalorija, visoka slatkost, najviše ...

Opis


Saharoza je glavni oblik skladištenja biljaka, akumulacije i transporta šećera. Glavna sirovina za saharozu je šećerna količina. Sučrloza je jedino funkcionalno zaslađivač sa saharozom kao sirovina, Sucraloza je bijeli prah, lako rastvorljiv u vodi, nisko kalorija, visoka slatkoća, najznačajniji funkcionalni zaslađivač, sada SAD, Kanada, Australija, Rusija, Kina, više od 30 zemalja odobrenih za upotrebu.


sugarcane0.jpg


Sucralose 02jpg.jpg


Aplikacija !!


Sukraloza se široko koristi u piće, prehrani, medicini, kozmetičkoj industriji i drugim industrijama, jer su sukraloza novi nehirurski zaslađivač, gojazne, kardiovaskularne bolesti i pacijenti sa dijabetesom idealni aditivi za hranu, tako da se u zdravlnoj hrani i medicinskim aplikacijama nastavljaju proširiti .


sucralose03.jpg


QQ截图20170419155110.png

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih prašak za zaslađivanje sukraloze u proizvođačima pića i dobavljačima u Kini, dobrodošao da kupi prah za zaslađivanje sukraloze zaslađivača u napitci iz naše fabrike.

Hot Tags: Splend sukralozni zaslađivač prašak u napitcima Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju
Srodni proizvodi

Upit