Praškast dodatak Acesulfamski prah koji se koristi u hrani

Praškast dodatak Acesulfamski prah koji se koristi u hrani

Acesulfam je aditiv za hranu, je hemijski, sličan saharinu, rastvorljiv u vodi, povećava hranu slatko, nema ishrane, dobar ukus, nema toplote, bez metabolizma u ljudskom tijelu, ne apsorbira. Je jedan od najstabilnijih u svijetu Zaslađivači, pogodni za pečene proizvode i kisele napitke ....

Opis

Acesulfam je aditiv za hranu, je hemijski, sličan saharinu, rastvorljiv u vodi, povećava hranu slatko, nema ishrane, dobar ukus, nema toplote, bez metabolizma u ljudskom tijelu, ne apsorbira. Je jedan od najstabilnijih u svijetu Zaslađivači, pogodni za pečene proizvode i kisele pice.Prednost i funkcija:

1> .Ne zagreju, bez metabolizma u ljudskom tijelu, ne apsorbuju

2>. Dobro za toplotnu i kiselu stabilnost

3> .Sveta je oko 130 puta veća od saharoze, Sladkost traje dugo


Primjena:

Acesulfam se široko koristi u hrani, medicini, kozmetici i drugim industrijama. Hrana se koristi u napicima, slatkišima, pecivu, sladoledu, džemu, pudingu, pekarskim proizvodima i namirnicama, mlečnim proizvodima i slično gotovo svim slatkim proizvodima.

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih azesulfamskih praha za prehrambene dodatke koji se koriste u proizvođačima hrane i dobavljačima u Kini, dobrodošli smo da kupimo aditiv za azesulfam koji se koristi u hrani iz naše fabrike.
Hot Tags: Prehrambeni aditivi acesulfam prah koji se koristi u hrani Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju
Srodni proizvodi

Upit