CN Sucralose Food Additive Bulk China Supplier

CN Sucralose Food Additive Bulk China Supplier

Sukraloza je vrsta ne-kalorija, koja se teško može pročišćavati i apsorbovati zaslađivač visokih performansi, neće dovesti do gojaznosti, tako da se sukraloza može primijeniti kao što su mjesecni kolači, deserti i druga proizvodnja zdrave hrane koja sadrži šećer, ne samo Can Održi originalan ukus originalnog ...

Opis


Sukraloza je vrsta ne-kalorija, koja se teško može pročišćavati i apsorbovati zaslađivač visokih performansi, neće dovesti do gojaznosti, tako da se sukraloza može primijeniti kao što su mjesecni kolači, deserti i druga proizvodnja zdrave hrane koja sadrži šećer, ne samo Can Očuvati originalni ukus originalnog deserta, a smanjiti toplotu celog proizvoda, neće dovesti do visoke toplote izazvane raznim bolestima.


sucralose.jpg


Sukraloza ima dobre osmotske osobine i može se koristiti za proizvodnju kandiranog hrana. Takođe može biti začina za hranu kako bi se ukus slane, kisele i druge hrane.


Sukraloza je službeno odobrena za piće, žvakaće gumice, kafu, smrznute grickalice, sladoled, puding, žele, džem, sirup i druge preradjene proizvode. Gojaznost, dijabetes, kardiovaskularne bolesti, visoki krvni pritisak i drugi ljudi mogu biti sigurni u to.


CgQCtFFRX6GAFJeCAAKn30_6IYs66101.jpg


图片1.png

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljaca dobavljača prehrambenih dodataka cn sukraloze u Kini, dobrodošli smo da kupimo snabdevača cn sukraloze sa dodatkom prehrambenih dodataka iz naše fabrike.
Hot Tags: Cn sukraloza aditiv za prehrambenu industriju Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju
Srodni proizvodi

Upit