CN Natural Splenda Sucralose puder u prahu

CN Natural Splenda Sucralose puder u prahu

Saharoza je glavni oblik skladištenja biljaka, akumulacije i transporta šećera. Glavna sirovina za saharozu je šećerna količina. Sučrloza je jedino funkcionalno zaslađivač sa saharozom kao sirovina, Sucraloza je beli prah, lako rastvorljiv u vodi, niska kalorija, visoka slatkost, najviše ...

Opis


Sucraloza je svetska istraživanja razvoja zaslađivača na višem nivou proizvoda, njegova slatkost je 600 puta saharoza, tri puta je aspartam, a slatko čisto, slično sakrozi može pokriti loš ukus.


Sucralose 02jpg.jpgPrednosti sukraloze:

(1) visoka sigurnost

(2) visoka slatkoća

(3) stabilna priroda

(4) vodeni rastvor dobre hemijske stabilnosti

Aplikacija !!


Sukraloza se široko koristi u piće, prehrani, medicini, kozmetičkoj industriji i drugim industrijama, jer su sukraloza novi nehirurski zaslađivač, gojazne, kardiovaskularne bolesti i pacijenti sa dijabetesom idealni aditivi za hranu, tako da se u zdravlju i medicinskim aplikacijama i dalje širi .


Sucralose03.jpg


QQ Skrinšot temy% s 20170419155110.png


Lushun Huitong je jedan od profesionalnih cn prirodnog splend sukraloznog praha za zaslađivanje u proizvođačima hrane i dobavljačima u Kini, dobrodošli smo da kupimo cn prirodni splend sukralozni zaslađivač prašak u hrani iz naše fabrike.
Hot Tags: Cn prirodni splend sukralozni zaslađivač prah u hrani Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju
Srodni proizvodi

Upit