China Natural Sweetener Sucralose Powder FCC Standard

China Natural Sweetener Sucralose Powder FCC Standard

Sukraloza, poznata i pod nazivom Sukraloza (Sucralose), novi proizvod derivata hlorisanog saharoze, takođe je jedini šećer proizveden toplotom zaslađivača velike snage. To su proizvodi od belog praška, bez mirisa, nehigroskopski, nisko kalorični Vrednost, slatki kvalitet i dobra termička stabilnost ...

Opis


Sukraloza, poznata i pod nazivom Sukraloza (Sucralose), novi proizvod derivata hlorisanog saharoze, takođe je jedini šećer proizveden toplotom zaslađivača velike snage. To su proizvodi od belog praška, bez mirisa, nehigroskopski, nisko kalorični Vrednost, slatki kvalitet i dobru toplotnu stabilnost i tako dalje.


sucralose11.jpg


Saharoza na visokoj temperaturi neće promeniti slatkoću, a hrana sa proteinima, pektinom i drugim sastojcima ne može sebi priuštiti hemijske reakcije u procesu pečenja stabilnijom slasticom, jedna je od najstabilnijih prirode zaslađivača.


20140524031647572.jpg


Sukraloza se široko koristi u napitcima, žvakanju, kafi, zamrznutim grickalicama, sladoledu, pudingu, želeju, džemu, sirupu i drugim prerađenim proizvodima. Sukraloza se takođe može koristiti za uključivanje gojaznosti, dijabetesa, kardiovaskularnih oboljenja, visokog krvnog pritiska i drugih Ljudi.


images.jpg


QQ截图20170419155110.png


Lushun Huitong je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljaca u Kini, proizvođačima i dobavljačima u Kini, prirodnim zaslađivačem sokraloze u prahu, dobrodošlicu da kupimo narandžaste flaše sakraloze u prahu iz naše fabrike.
Hot Tags: Kina prirodni zaslađivač sukraloza prah fcc standard Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, kupuju
Srodni proizvodi

Upit