Food Grade Natrijum Erythorbateis čist prah

Food Grade Natrijum Erythorbateis čist prah

Natrijum eritorbat je važan antioksidant u prehrambenoj industriji. Može zadržati boju i prirodni ukus hrane i produžiti skladištenje bez ikakvih toksičnih ili neželjenih efekata. Natrijum eritorbat je važan antioksidant u prehrambenoj industriji, koji može zadržati boju, prirodni ukus ...

Opis

Natrijum eritorbat je važan antioksidant u prehrambenoj industriji. Može zadržati boju i prirodni ukus hrane i produžiti skladištenje bez ikakvih toksičnih ili neželjenih efekata.

Natrijum eritorbat je važan antioksidant u prehrambenoj industriji, koji može zadržati boju, prirodni ukus hrane i produžiti skladištenje bez ikakvih toksičnih i neželjenih efekata.Primjena:

Natrijum eritorbat se koristi u preradi mesa, voća, povrća, kalaja i džema. Takođe se koristi u pićima, kao što su pivo, vino od grožđa, bezalkoholna pića, voćni čaj i voćni sok.


Lushun Huitong je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača čistog praha natrijum eritobarbate u Kini, dobrodošao da kupi pure sodium erythorbateis hranu čistog praha iz naše fabrike.
Hot Tags: Prehrambeni razred natrijum eritobarbate čisti prah Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, kupuju
Srodni proizvodi

Upit