Food Additive Trehalose Powder Bulk Sveže morske plodove

Food Additive Trehalose Powder Bulk Sveže morske plodove

Trehaloza je prirodni šećer, ne samo u obliku besplatnog šećera, već i kao različita glikolipidna komponenta. Nedavne studije pokazale su da egzogena trehaloza ima i dobar nespecifičan zaštitni efekt na organizme i biološke makromolekule. Tremaloza ima duboko značenje za ...

Opis


Trehaloza je prirodni šećer, ne samo u obliku besplatnog šećera, već i kao različita glikolipidna komponenta. Nedavne studije pokazale su da egzogena trehaloza ima i dobar nespecifičan zaštitni efekat na organizme i biološke makromolekule.Trehaloza ima duboku značenje za zaštitu života, naučnici to zovu "šećer života"


Seaweed0.jpg

QQ snimka zaslona 20170525093407.jpg


Trehaloza je vrlo stabilna u prirodi, može biti u visokim temperaturama, hladnim gubicima, gubitkom suve vode i drugim nepovoljnim uslovima na površini ćelija kako bi se formirala posebna zaštitna folija, efikasno zaštititi strukturu biomolekula nije uništena, kako bi se održao životni proces I biološke karakteristike.Trehaloza je visokokvalitetni šećer koji može poboljšati loš ukus hrane.


Treholose 1.jpg


Trenutno se trehaloza koristi u različitim oblastima, kao što su hrana, lekovi, vodeni proizvodi i kozmetika.


QQ snimka zaslona 20170518091535.jpg


Lushun Huitong je jedan od profesionalnih prehrambenih aditiva trehaloze u prahu u velikom broju držati morske svježe sveže proizvođače i dobavljače u Kini, dobrodosli na kupovinu prehrambenog aditiva trehaloze u prahu u velikoj mjeri odrzavati morsku vodu svezu iz naše fabrike.
Hot Tags: Prehrambeni aditivi trehaloza u prahu rasuti se morski proizvodi sveže Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, kupuju
Srodni proizvodi

Upit