Dobru ocjenu natrijev alginat Antioksidansi iz tvornice

Dobru ocjenu natrijev alginat Antioksidansi iz tvornice

E401 natrijev alginat Opis: Natrij-alginat je natrijeva Sol carboxymethyl eter celuloze, koja je bila djelomično hidrolizira uz tretmana uz prehrambenu industriju Trichoderma reesei celulazu. Natrij-alginat je bijeli kristalni čiji izgled i miris su slična šećera.

Opis

Komercijalne sorte alginat izvađen izalge, uključujući i divamorska trava Macrocystis pyrifera,Ascophyllum nodosum, i razne vrsteLaminaria. Također je producirao dvabakterijski rodova PseudomonasiAzotobacter, koji je igrao kljucnu ulogu u unravelling od svojihbiosintezaputeljak. Bakterijske alginati su korisne za proizvodnju mikro - ili nanostructures pogodna za primjenu u medicini.[5]

Natrij-alginat je nanatrijeva Solod alginatnom kiselinom. Njegovaempirijska formulaje NaC6H7O6. Natrij-alginat je žvaka, izvađen iz stanične stjenkesmeđe alge.

Kalijev alginat je kemijski spoj koji se na kalijsoliod alginatnom kiselinom. To je ekstrakt alge. Empirijski kemijskoj formuli je KC6H7O6.

Kalcij alginat, od natrij-alginat iz koje natrijev ion je bio uklonjen i zamijenjen kalcijem, ima kemijske formule C12H14CaO12.

20170307144511_27896.jpg

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih dobru ocjenu natrijev alginat antioksidansi iz tvornica proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli u kupi dobru ocjenu natrijev alginat antioksidansi iz tvornice iz naše tvornice.
Hot Tags: kupiti dobru ocjenu natrijev alginat antioksidansi iz tvornice Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica,
Srodni proizvodi

Upit