Odlična kvaliteta 90% Beneficiation reagensi PAX kalij amil Xanthate

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih kalij amil xanthate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli u kupi PAX iz naše tvornice. Kalij amil Xanthate specifikaciji klasifikacija: Kalij organske soli Cas br.: 140-90-9 Appreance: blijedo žuta ili žutozelenkasta granula ili...

Opis

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih kalij amil xanthate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli u kupi PAX iz naše tvornice.


Odlična kvaliteta 90% Beneficiation reagensi PAX kalij amil XanthateKalij amil Xanthate
Specifikacija

Klasifikacija: PotassiumOrganic Sol Cas br.: 140-90-9

Appreance: blijedo žuta ili žutozelenkasta granula ili u prahu slobodno teče
Čistoća: 90,00% Min
Slobodan Lužine: 0,2% Max
Vlaga andamp; Prolazan: 4.00% Max
Valjanosti: 12 mjeseci


Aplikacija

Kalij amil xanthate je jedan od najmoćnijih plutanje kolekcionar naširoko koristi u oplemenjivanje mineralnih sirovina. To je relativno unselective, i ima jaka tendencija da plutaju sulfida željeza osim depresivi koriste. Služi kao dobar Rudarstvo reagens za plutanje liječenju svi Minerali, Cu/Ni sulfidne rude, rude cinka, kao i zlato pridružene pirit (koji sadrži željezo sulfida zlato). Ova kemikalija Rudarstvo sklon Obnova svih sulfida ako sklop pH održava između pH od 7 i pH 9.
Može se miješati s kalij Etil xanthate (PEX) i natrij izopropil xanthate (SAX) stvoriti kolekcionar s selektivnost PEX i SIPX i za skupljanje energije ofPotassium amil xanthate (PAX)
Hranjenje metoda: 10-20% otopina
Uobičajena doza: 10-100g/tonaZa pohranu andamp; Rukovanje
Skladištenje:Pohranite čvrste xanthates originalni ispravno zatvorene spremnike u kul suhim uvjetima daleko od izvora vatre.
Rukovanje:Nosite zaštitnu opremu. Držati daleko od izvora vatre. Korištenje sobe što je izazvalo alata. Opremu treba uzemljiti da bi se izbjeglo statičko pražnjenje. Elektronsku opremu treba prilagoditi za rad u eksplozivnim okruženju.


Ambalaža

Tip

Pakiranje

Količina

Sa čepovima

UN odobrio 120kg neto pune otvorene glave sa čepovima s polietilenskom vrećicom obloge unutar

134 bubnjevi po 20and #39; FCL, 16.08MT

UN odobrila 180kg neto pune otvorene glave sa čepovima s polietilenskom vrećicom obloge unutar 4 bubnjevi za pakiranje svake palete

80 bubnjevi po 20and #39; FCL, 14.4MT

Drvena kutija

UN odobren 900kg neto jumbo vreća unutar UN odobrio drvena kutija na paleti

20 kutijica po 20and #39; FCL, 18MT

Srodni proizvodi

Upit