Tiokarbamat.

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih tiokarbamat proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli da kupi ipetc, izopropil Etil thionocarbamate iz naše tvornice. Izopropil Etil Thionocarbamate specifikaciji klasifikacija: Opće Reagensi Cas br.: 141 98 0 Appreance: Amber dun tekućina...

Opis

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih tiokarbamat proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli da kupi ipetc, izopropil Etil thionocarbamate iz naše tvornice.

Izopropil Etil Thionocarbamate
Specifikacija

Klasifikacija: General Reagensi

Cas br.: 141-98-0

Appreance: Amber dun tekućina
Topivost u vodi: relativno netopivi
Čistoća: 95% Min
Specifična težina (20℃):0.968-1,04
Izopropil alkohol: 2.0 Max
Tiourea: 0,5 Max

Aplikacija

Izopropil Etil Thionocarbamate nudi dobra selektivnost protiv pirit u sulfid flotacija i može pružiti odličan plutanje odgovor na razne bakrene minerale, uključujući, ali ne isključivo, chalcopyrite, bornite, chalcocite i covellite. Ostale aplikacije uključuju Bakar aktivirani sfalerit, tetraedrit i, ovisno o rude mineralogija, zlatne rude plutanje. I merkaptana komponente čini ovaj proizvod dobar metalna element kolekcionar često pojačava plutanje potamniti i lagano oksidirani Minerali.
Proizvod često koristi kao jedan kolektor, a xanthate reagens može se koristiti kao djelomična zamjena, a Ovisno o mineralogies i plutanje sklop uvjete, razine doze obično je niža od xanthate na usporednoj osnovi. Ima veće pjenu imovine u odnosu na xanthate.
Pošto Izopropil Etil Thionocarbamat je relativno netopivi, razrjeđenja vodom nisu stabilni. Slijedom toga, proizvod treba hraniti krug nerazrijeđena. Ima dovoljno topljivost posebno uvjetima normalne sulfid gnojnica kinetika adsorpcije su relativno brzo.
Zbog njihove velike prikupljanja snage u Umjereno alkalne krugova i njihova visoka selektivnost protiv Minerali željeza, preferirani grublje plutanje pH za ovih kolektora je obično u rasponu od 8 do 10, u odnosu na tipičan raspon od 10 do 12required s drugim kolekcionarima. Slično, u čišći sklopove, potrebne pH je niži nego što je to potrebno s drugim kolekcionarima.
Stabilne hydrolytically u širokom pH vrijednost i općenito poboljšava oporavak preciousmetals.
Tipična doza razine ovise o rude hrane razreda, mineralogies i plutanje reakcija, ali tipična doza rasponu razine između 10 do 50 grama po Metrički t

Ambalaža

Tip

Pakiranje

Količina

Plastični bubanj

Netto težina 200 kgperplastic bubanj
4 bubnjevi na drvene palete
čvrsto vezani

80 bubnjevi po 20and #39; FCL, 16MT

IBC spremnika

Neto težina 1000kgs po IBC

20 IBCsper 20and #39; FCL 20MT

Kolektori proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete; Ipak, ove kemikalije mogu biti opasne i štetne. Uvijek pročitati i razumjeti u MSDS prije rukovanja proizvoda. Sigurnog rukovanja uključuje korištenje zaštitne naočale, štrcanje štita preko lica, prirodni gumene rukavice i zaštitnu odjeću. Nadalje, Izbjegavajte Udisanje para.
Plutanje kolektor uzrokuje iritaciju očiju i kože. Sigurnog rukovanja uključuje korištenje zaštitne naočale, prirodni gumene rukavice i zaštitnu odjeću.
Za pohranu
Čuvati na suhom i dobro prozračenom mjestu daleko od topline i sunca nakon na principu "prvi u/first out".
Izbjegavajte zamrzavanje
Pohranite u plastične bubnjeve ili presvučeni čelični bubnjevi
Utjecaja na okoliš
To je biorazgradiva. Većina kolektor je povezana sa koncentrat i uništena u postupcima naknadne obrade. Ostatak se prenosi u pljeva. Ispuštanja u vode sustave treba izbjegavati.

Srodni proizvodi

Upit