Kineski proizvodi izvrsne kvalitete Nonionic Polyacrylamide NPAM

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih time prijelaz polyacrylamide npam proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli u kupi time prijelaz polyacrylamide npam iz naše tvornice. Time prijelaz Polyacrylamide NPAM sastojci: Od akrilamida homopolymerization od, je visoke molekularne težine linearni Polimeri...

Opis

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih time prijelaz polyacrylamide npam proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli u kupi time prijelaz polyacrylamide npam iz naše tvornice.

Time prijelaz Polyacrylamide NPAM
Sastojci:Od akrilamida homopolymerization od, je visoke molekularne težine linearni Polimeri lowion stupnja
Specifikacije:

Zaštitni znak

Molekularna težina (u milijunima)

Stupanj hidrolize %

Čvrste sadržaja %

Djelotvoran pH vrijednost

Preostali monomera sadržaja %

Eksterijer

JCN-1

5-8

≤6

≥89

1-8

≤0.05

Bijele čestice

JCN-2

8-10

JCN-3

10-12

JCN-4

12-15

Koristi:Kanalizacija: kad kiseli kanalizacije, korištenje neionskim polyacrylamide serija je prikladnije i Koagulant anorganske Poli aluminija, Aluminij sulfat koristi u sprezi s najboljim rezultatima u liječenju vodom. Tekstilna pomoćna sredstva: Dodavanje drugih kemikalija može se formulirati kao kemijske celuloze, koristi u tekstilnoj dimenzioniranje.
Pijesak pijesak:na umreživača dodano 0,3 posto time prijelaz polyacrylamide, može biti nanesen na pustinjski pijesak mulj.
Priprema ugljena:Može se koristiti za pranje Centrifuga pljeva, koristi u raspršivanje usitnjenog ugljena i sluz taloženje i filtraciju, raspršivanje usitnjenog ugljena može poboljšati oporavak stopa i poboljšati na filtracije.
Metalurških beneficiation:cink, mangan, Bakar plutanje i taljenje, procijedne i talog se dodaje PAM mogu poboljšati efikasnost odvajanja. Također se koristi kao tla humectant, kemijski fugiranje agenata, uljani sirovina profil uključiti agenta promjene polyacrylamide.
Pakiranje:Papirnata vreća, paket, neto težina 25kg / vreća.
Skladištenje:Čuvati na hladnom, suhom, ventilirani skladišta.

Srodni proizvodi

Upit