Proizvođač bagatela plutanje kemijske natrij Disecbutyl Dithiophosphate

Proizvođač bagatela plutanje kemijske natrij Disecbutyl Dithiophosphate

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij disecbutyl dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošlicu za kupiti natrij disecbutyl dithiophosphate iz naše tvornice. Natrij Disecbutyl Dithiophosphate specifikaciji klasifikacija: General Reagensi Cas br.: 33619-92-0 Appreance:...

Opis

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij disecbutyl dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošlicu za kupiti natrij disecbutyl dithiophosphate iz naše tvornice.


Proizvođač bagatela plutanje kemijske natrij Disecbutyl DithiophosphateNatrij Disecbutyl Dithiophosphate
Specifikacija

Klasifikacija: General Reagensi

Cas br.: 33619-92-0

Appreance: Tihi žute ili jasperliquid
Topivost u vodi: potpuno
Čistoća: 49-51%
PH: 10-13
Specifična težina (20℃):1.10 +/-0,05

Aplikacija

Natrij Disecbutyl Dithiophosphate (DSP-04) isan vodenu otopinu dialkyl dithiophosphate.
Ima malo ili nimalo pjene svojstva. To je selektivni kolektor ka sulfida željeza u alkalnom spoja, obično na nešto niži pH nego za xanthates. Glavna Primjena ovaj reagens je u flotacija Bakar sulfida u prisustvu pirit. Također je djelotvoran kolektor za zlato, srebro i sfalerit. U mnogim slučajevima smetlar kolekcionar, npr male količine xanthate, koristi. Druge aplikacije ovog proizvoda su plutanje metalni Bakar u niskim vapna sklop i Bakreni oksidi i Bakar sulfida u mješovitim oxidesulphide rude.
Plutanje kolekcionar zahtijeva samo kratki uređaj vremena i stoga je koristan za postupnu dodatak. Iskustvo je pokazalo da tom mješavinom alkyldithiophoshate i na xanthate ili mješavina dva dithiophosphates je često bolje ni sama kolektora.
To mogu biti dodane nerazrijeđena ili poželjno razrijediti čistom vodom na 5-20% rješenja. To je dobra praksa promiješati prije upotrebe.
Njegova doza je obično znatno manje nego za druge kolekcionare sulfid. To ovisi o vrsti rude, obično pada u rasponu od 10 do 50 grama po metrička tona rude.
Iskustvo je pokazalo da ovaj sakupljač je učinkovit u rasponu pH od 4 do 12. Zbog svoje selektivnosti prema pirit, nego može biti upotrijebljen pri nešto niži pH od xanthates.


Ambalaža

Tip

Pakiranje

Količina

Plastični bubanj

Netto težina 200 kgperplastic bubanj
4 bubnjevi na drveni pallettightlystrapped

80 bubnjevi po 20and #39; FCL, 16MT

IBC spremnika

Neto težina 1000kgs po IBC

20 IBCsper 20and #39; FCL, 22MT
Sigurnost i rukovanje
DSP 04is proizveden u pažljivo kontroliranim uvjetima. Međutim, u različitoj Mjeri oni mogu smatrati štetne, stoga prije rukovanja ovim proizvodom uvijek pažljivo pročitati i shvatiti MSDS za ovaj proizvod.
Plutanje kolektor uzrokuje iritaciju očiju i kože. Sigurnog rukovanja uključuje korištenje zaštitne naočale, prirodni gumene rukavice i zaštitnu odjeću.
Za pohranu
Čuvati na suhom i dobro prozračenom mjestu daleko od topline i sunca nakon na principu "prvi u/first out".
Izbjegavajte zamrzavanje
Pohranite u plastične bubnjeve ili presvučeni čelični bubnjevi
Utjecaja na okoliš
To je biorazgradiva. Većina kolektor je povezana sa koncentrat i uništena u postupcima naknadne obrade. Ostatak se prenosi u pljeva. Ispuštanja u vode sustave treba izbjegavati.Više detalja Molimo da nas kontaktirate!!!

Yantai Lushun Huitong Biotechnology Co., Ltd.
Tina sunce
Email:Tina@ytlsht.com
Tel:0086 15854557560
Whatsapp:0086 15854557560
Facebook:Tina sunce
Twitter: Tina sunce
Linkedin:Tina sunce


Srodni proizvodi

Upit