2016 Kine najbolje prodaju kemijskih Rudarstvo reagens natrij Diisobutyl Dithiophosphate

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij diisobutyl dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošlicu za kupiti natrij diisobutyl dithiophosphate iz naše tvornice. Natrij Diisobutyl Dithiophosphate specifikaciji klasifikacija: General Reagensi Cas br.: 53378-51-1 Appreance:...

Opis

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij diisobutyl dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošlicu za kupiti natrij diisobutyl dithiophosphate iz naše tvornice.


2016 Kine najbolje prodaju kemijskih Rudarstvo reagens natrij Diisobutyl DithiophosphateNatrij Diisobutyl Dithiophosphate
Specifikacija

Klasifikacija: General Reagensi
Cas br.: 53378-51-1
Appreance: Tihi žute ili jasperliquid
Topivost u vodi: potpuno
Čistoća: 49-51%
PH: 10-13
Specifična težina (20℃):1.10 +/-0,05
Aplikacija

Natrij Diisobutyl Dithiophosphate (DSP / 03) je vodena otopina od dialkyl dithiophosphate.
To je praktički nema pjene karakteristike. To je brz i u odnosu na druge thiol kolektore selektivniji u flotacija Bakreni sulfid u prisustvu cinka i željeza sulfida i aktivirati Bakar cink sulfida iz sulfida željeza. Drugim aplikacijama areflotation bakra aktivira sulfida željeza, plutanje nikal nose minerale, antimon minerala, chalcocite i za napredak u oporavku od plemenitih metala, npr. zlato, dilver, platine.
Natrij Diisobutyl Dithiphosphate pluta oksid bakra minerala kao i sulfida bakra u sulfid i oksid rude vrlo dobro. Kolektor ima našli primjenu u masovno plutanje bakra i kobalta minerala u kombinaciji s drugim thiol kolektori obično na neutralan pH. To zahtijeva samo vrlo kratko vrijeme-uređaj i stoga je koristan za postupnu dodatak. Nego može biti upotrijebljen sama ili u nekim slučajevima u kombinaciji s pomoćne kolekcionara, kao što su xanthates.
Iskustvo je pokazalo da mješavina alkyldithiophosphate i na xanthate je često bolje nego bilo koji od ove dvije vrste kolektora sama.
Natrij Diisobutyl Xanthate dodavanja nerazrijeđena ili poželjno razrijediti čistom vodom 5-20% rješenja. To je dobra praksa promiješati prije upotrebe. Doza natrij Diisobutyl Xanthateis obično znatno manje nego za druge kolekcionare sulfid i ovisi o vrsti rude, obično pada u okviru područjuod od 10 do 50 grama po metrička tona rude. Iskustvo je pokazalo da je DSP-03 učinkovit u rasponu pH od 4 do 12. Zbog svoje selektivnosti prema sulfida željeza, rudarski reagens može se koristiti pri nešto niži pH od xanthates.
Ambalaža

Tip

Pakiranje

Količina

Plastični bubanj

Netto težina 200 kgperplastic bubanj
4 bubnjevi na drvene palete
čvrsto vezani

80 bubnjevi po 20and #39; FCL, 16MT

IBC spremnika

Neto težina 1000kgs po IBC

20 IBCsper 20and #39; FCL, 22MT

stupnjeva može se smatrati štetni i stoga prije rukovanja ovim proizvodom uvijek pažljivo pročitali i razumjeli MSDS za ovaj proizvod.
Plutanje kolektor uzrokuje iritaciju očiju i kože. Sigurnog rukovanja uključuje korištenje zaštitne naočale, prirodni gumene rukavice i zaštitnu odjeću.Za pohranu
Čuvati na suhom i dobro prozračenom mjestu daleko od topline i sunca nakon na principu "prvi u/first out".
Izbjegavajte zamrzavanje
Pohranite u plastične bubnjeve ili presvučeni čelični bubnjevi
Utjecaja na okoliš
To je biorazgradiva. Većina kolektor je povezana sa koncentrat i uništena u postupcima naknadne obrade. Ostatak se prenosi u pljeva. Ispuštanja u vode sustave treba izbjegavati.Više detalja Molimo da nas kontaktirate!!!

Yantai Lushun Huitong Biotechnology Co., Ltd.
Tina sunce
Email:Tina@ytlsht.com
Tel:0086 15854557560
Whatsapp:0086 15854557560
Facebook:Tina sunce
Twitter: Tina sunce
Linkedin:Tina sunce


Srodni proizvodi

Upit