Kineski proizvodi kemijske Rudarstvo reagens natrij Dietil Dithiophosphate

Kineski proizvodi kemijske Rudarstvo reagens natrij Dietil Dithiophosphate

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij dietil dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošlicu za kupiti natrij dietil dithiophosphate iz naše tvornice. Natrij Dietil Dithiophosphate specifikaciji klasifikacija: Opće Reagensi Cas br.: 3338-24-7 Appreance: žuto smeđa...

Opis

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij dietil dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošlicu za kupiti natrij dietil dithiophosphate iz naše tvornice.


Kineski proizvodi kemijske Rudarstvo ReagentSodium DietilDithiophosphate


Natrij Dietil Dithiophosphate
Specifikacija

Klasifikacija: General Reagensi
Cas br.: 3338-24-7
Appreance: Yellowbrownliquid
Topivost u vodi: potpuno
Čistoća: 49-51%
PH: 10-13
Specifična težina (20℃):1.10 +/-0,05Aplikacija

Rudarstvo reagens je vodena otopina od dialkyl dithiophosphate. To je najselektivnija kolektor u dithiophosphate rasponu. Nema pjene obilježjem. Budući da selektivnu reagens, je korisno kao grublje kolekcionar proizvodnju visokog stupnja prvi koncentrat. Za optimalan oporavak smetlar kolekcionar, nastanak jače dithiophosphate ili xanthate u vezi s tim koristi.
Natrij Dietil Dithiophosphate (DSP-01) je vrlo selektivan prema pirit i druge sulfida željeza i stoga koristi u flotacija Bakreni sulfid mineralne i Cu radarima sfalerit, naročito u prisustvu pirit. To ne plutaju olovo sulfida. Kolektor se selektivno reagens je primjenjiv na lako plutajuće Oslobođenog Bakreni sulfid kao obrano klima plutanje Brušenje strujnom krugu.
Mogu se dodati nerazrijeđeno ili poželjno razrijediti čistom vodom do 5-20% rješenja za bolju kontrolu dozu. To je dobra praksa promiješati prije upotrebe.
Doza ovog proizvoda ovisi o vrsti rude, obično spadaju u rasponu od 20 do 100 grama po metrička tona rude.
To je učinkovit u rasponu pH od 4 do 12. Zbog svoje selektivnosti protiv sulfida željeza, nego može biti upotrijebljen u donjem lužnatost nego xanthates.Ambalaža

Tip

Pakiranje

Količina

Plastični bubanj

Netto težina 200 kgperplastic bubanj 4 bubnjevi na drvenim paletama čvrsto vezani

80 bubnjevi po 20and #39; FCL, 16MT

IBC spremnika

Neto težina 1000kgs po IBC

20 IBCsper 20and #39; FCL, 22MTSigurnost i rukovanje
DSP 01is proizveden u pažljivo kontroliranim uvjetima. Međutim, u različitoj Mjeri oni mogu smatrati štetne, stoga prije rukovanja ovim proizvodom uvijek pažljivo pročitati i shvatiti MSDS za ovaj proizvod.
Plutanje kolektor uzrokuje iritaciju očiju i kože. Sigurnog rukovanja uključuje korištenje zaštitne naočale, prirodni gumene rukavice i zaštitnu odjeću.
Za pohranu
Čuvati na suhom i dobro prozračenom mjestu daleko od topline i sunca nakon na principu "prvi u/first out".
Izbjegavajte zamrzavanje
Pohranite u plastične bubnjeve ili presvučeni čelični bubnjevi
Utjecaja na okoliš
To je biorazgradiva. Većina kolektor je povezana sa koncentrat i uništena u postupcima naknadne obrade. Ostatak se prenosi u pljeva. Ispuštanja u vode sustave treba izbjegavati.


Više detalja Molimo da nas kontaktirate!!!

Yantai Lushun Huitong Biotechnology Co., Ltd.
Tina sunce
Email:Tina@ytlsht.com
Tel:0086 15854557560
Whatsapp:0086 15854557560
Facebook:Tina sunce
Twitter: Tina sunce
Linkedin:Tina sunce


Srodni proizvodi

Upit