Food Additive Trehalose čistog praha u farmaceutskoj industriji

Food Additive Trehalose čistog praha u farmaceutskoj industriji

U morskoj algi je poboljšan imunitet i anti-kancer aktivnost materijala, poseban je polisaharid, protein, lipid, pigment i niske molekulske težine. U tradicionalnoj kineskoj medicini, nekoliko smeđih algi se može koristiti za sprečavanje i liječenje raka nakon kuvanja, ekstrakt tople vode je ...

Opis


U morskoj algi je poboljšan imunitet i anti-kancer aktivnost materijala, poseban je polisaharid, protein, lipid, pigment i niske molekulske težine. U tradicionalnoj kineskoj medicini, nekoliko smeđih algi se može koristiti za sprečavanje i liječenje raka nakon kuvanja, ekstrakt tople vode je glavna komponenta polisaharida.

Morske alge sadrže razne vitamine, glavne vitamine B12, C i E, biotin i niacin, ljudski metabolizam, prevencija mnogih bolesti i oporavak ima pozitivan efekat.


seaweed.jpg


Trehaloza je prirodni šećer ekstrahovan od morskih algi !!


QQ截图20170525093407.jpg


Trehaloza, kao i ostali šećeri, široko se koristi u prehrambenoj industriji, uključujući piće, čokoladu i bombone, pečenu robu i smrznute namirnice.


Prednost Trehalose

1> .Prevredno starenje skroba

Trehaloza je efikasan u sprečavanju starenja skroba i zbog toga je efikasan u upotrebi skroba u namirnicama kao što su pirinčice, peciva, pirinač, pavlaka, sosovi i pomfrit, posebno pod uslovima niske temperature i smrzavanja.

2>

Većina hrane sadrži masti, inhibicija degradacije masti je važan dio osiguranja kvaliteta hrane.

3> .Suppression of fishy smell

Na primer, riba na žaru će proizvesti veoma teški trimetilaminski gas. Dodavanje trehaloze pre grejanja će inhibirati proizvodnju trimetilaminog gasa, smanjiti njen miris.


trehalose02.jpg


QQ截图20170518091535.jpg

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih čistih praha trehalose aditiva za hranu u farmaceutskim proizvođačima i dobavljačima u Kini, dobrodošli smo da kupimo čistu u prahu trehalose aditiva u farmaciji iz naše fabrike.
Hot Tags: Prehrambeni aditivi trehaloza čisti prah u farmaceutskoj industriji Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju
Srodni proizvodi

Upit