Pamuk prirodne gama poli-glutaminske kiseline (PGA)

Opis: Poliglutaminska kiselina (γ-PGA), koja je rastvorljiva u vodi, biorazgradljiva, netoksična, upotreba mikrobiološke fermentacije biološkog polimera. Γ-PGA poliglutaminska kiselina je lepljiva supstanca koja se najpre nalazi u "natto" - fermentisanoj pasulji. Poliglutaminska kiselina ima odličnu komercijalnu ...

Opis

Opis:

Poliglutaminska kiselina (γ-PGA), koja je rastvorljiva u vodi, biorazgradiva, netoksična, upotreba mikrobiološke fermentacije biološkog polimera. Γ-PGA poliglutaminska kiselina je lepljiva supstanca koja se prvi put nalazi u "natto" - fermentisanoj pasulji. Poliglutaminska kiselina ima veliku komercijalnu vrednost i društvenu vrednost.Prednost:

1.Aktivna komponenta za trajno hidriranje i otpornost na suve uslove ljudske kože.

2) Zabrinjavanje formiranja melanina izuzetno

3. Formiranje sistema za isporuku sa sporim oslobađanjem i samim tim poboljšanje kapaciteta apsorpcije hranljivih materija u kozmetici.

4.Notoksični biološki razgradljiv za čoveka i životnu sredinu


Primjena:


Lushun Huitong je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača praha prirodnih gama poli glutaminske kiseline (PGA) u Kini, dobrodošli smo da kupimo prirodni gama poly glutamic acid (pga) prah iz naše fabrike.
Hot Tags: Prirodna gama poli glutaminska kiselina (pga) prah Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju
Srodni proizvodi

Upit