Poljoprivredna klasa Gama Poly Poly glutamic acid PGA Bulk

Poljoprivredna klasa Gama Poly Poly glutamic acid PGA Bulk

Primena poliglutamidne kiseline u poljoprivrednoj poliglutamskoj kiselini ima dobru biorazgradivost i jaku apsorpciju vode, pokazujući svoj veliki potencijal u poljoprivrednim aplikacijama. Primjena na radove Desert Greening je idealna i izbjegava zagađenje. U upotrebi đubriva, pesticida, ...

Opis


feature_pesticides_main-760x378.jpgPrimena poliglutaminske kiseline u poljoprivredi

Poliglutaminska kiselina ima dobru biorazgradivost i snažnu apsorpciju vode, pokazujući svoj veliki potencijal u poljoprivrednim aplikacijama. Primjena na radove Desert Greening je idealna i izbjegava zagađenje. U upotrebi đubriva, pesticida, herbicida, insekta, repelenta itd. Dodavanjem odgovarajuće količine soli poliglutaminske kiseline može se produžiti vreme boravka ovih lekova na površini objekta, a ne lako se suše, kiše i opere.


PGA04.jpg


Poliglutaminska kiselina i kultivisana tla u skladu sa određenim procentom miješanja, što može smanjiti broj i troškove navodnjavanja, ali također poboljšati strukturu agregata tla, čime se povećava zadržavanje vode, propustljivost i propusnost u zemljištu, smanjiti razliku temperature zemljišta između dana I noć, Poboljšati siromašno zemljište, tako da svrha usjeva prikuplja žetvu.


pga07.jpgDruga primena poliglutaminske kiseline

Poliglutaminska kiselina je odličan ekološki polimerni materijal, može se koristiti kao sredstvo za zadržavanje vode, adsorbent iona teških metala, flokulant, sredstvo za sporo oslobađanje i nosač leka i široko se koristi u kozmetici, zaštiti životne sredine, prehrani, medicini, poljoprivredi, pustinji Menadžmenta i drugih oblasti.


QQ截图20170606101254.jpg

QQ截图20170606140559.jpg

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača u Kini, proizvođačima gama poli glutaminske kiseline gamma poli glutaminske kiseline, dobrodošlicu da kupimo guma pg-poly-glutaminske kiseline iz naše fabrike.
Hot Tags: Poljoprivredna gama guma poli glutaminska kiselina pga veliĉina Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju
Srodni proizvodi

Upit