Žuti kukuruzni strm prah tečnog ulja

Žuti kukuruzni strm prah tečnog ulja

Kukuruzni strm prašak za ultra-nisku temperaturu, praškasti čvrsta supa, koja se lako transportuje, skladišti i koristi, a proizvod u suvom stanju nije lako degenerirati, stabilna kompozicija. Bivša čestica čestica, ili čak blokada, slaba rastvorljivost, lako izazvati sterilizaciju ne dozvoljava ...

Opis


Corn04.jpg


Kukuruzni strm prašak za ultra-nisku temperaturu, praškasti čvrsta supa, koja se lako transportuje, skladišti i koristi, a proizvod u suvom stanju nije lako degenerirati, stabilna kompozicija.


CornGluten.jpg


Nekadašnja veličina čestica, ili čak i blokada, slaba rastvorljivost, lako izazivati sterilizaciju, ne dozvoljava bakteriji da znatno poveća verovatnoću infekcije, pa se uglavnom koristi za čvrstu hranu.

Druga veličina čestica je mala, dobra rastvorljivost i ne dodaju hemijske supstance, pogodna je za upotrebu fermentacije.


Application.png


20170609160548.jpg

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih žutih kukuruza strmog alkohola u proizvođačima i dobavljačima u Kini, dobrodošlicu da kupimo žuti kukuruzni strmi alkoholni prah iz naše fabrike.
Hot Tags: Žuti kukuruzni strm prah u obliku kinematografije u velikoj kini, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju
Srodni proizvodi

Upit