No-GMO kukuruzni strun alkohol u prahu u đubrivo

No-GMO kukuruzni strun alkohol u prahu u đubrivo

Ovaj proizvod je tradicionalna tečna kukuruzna celuloza najnovije generacije proizvoda. Korišćenje nove tehnologije za uklanjanje strmog stajaća kukuruza, a zatim i praha ultra-niske temperature, ne uništava originalni sastav strmog stočnog kukuruza, kukuruznog mleka u prahu, inherentnog kvaliteta ...

Opis


corn04.jpg


Ovaj proizvod je tradicionalna tečna kukuruzna celuloza najnovije generacije proizvoda. Upotreba nove tehnologije za uklanjanje strmog stajaćeg kukuruza, a potom prah ultra niske temperature, ne uništava originalni sastav strmog stočnog kukuruza, kukuruznog mleka u prahu, inherentnog kvaliteta obične kvalitete i stabilnosti tečnosti kukuruzne tečnosti.


CornGluten.jpg1. Prašak od kukuruznih vlakana široko se koristi u preparatima enzima fermentacije, vitaminima i tako dalje

2. Može se koristiti za proizvodnju antibiotika, kao mikrobiološki rasprostranjenog izvora organskog azota. Može da promoviše penicilin, eritromicin, gentamicin, spektinomicin, klortetraciklin, oksitetraciklin i druge biosinteze antibiotika.

3. Može se koristiti i za suvu hranu, za različite hranljive sastojke da bi se povećao sadržaj hranjivih sastojaka za poboljšanje izgleda hrane, ukusa i okusa.


20170609160548.jpg


QQ截图20170615170214.jpg

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih ne-gmo kukuruza strmih alkoholnih pudera u proizvođačima đubriva i dobavljačima u Kini, dobrodošli smo da kupimo strunu alkoholnu pužu u gnojivu iz naše fabrike.
Hot Tags: No-gmo kukuruz strmih liquor praha u đubrivo Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, kupuju
Srodni proizvodi

Upit