Native kukuruzni strm liquor prah u ponudi fabrike u rasutom stanju

Native kukuruzni strm liquor prah u ponudi fabrike u rasutom stanju

Suh prah kukuruznog brašna napravljen je od svježeg kukuruza kao sirovine kroz grejanje u niskim temperaturama i stvaranje vodotopnog proteina neoštećenog, metoda grejanja za parno grijanje, proizvod bez nečistoća, nema koksnog fenomena. Primjena !! prah kukuruzne pulpe se široko koristi u antibiotici ...

Opis


QQ图片20170612103838.jpg


Suh prah kukuruznog brašna napravljen je od svježeg kukuruza kao sirovine kroz grejanje u niskim temperaturama i stvaranje vodotopnog proteina neoštećenog, metoda grejanja za parno grijanje, proizvod bez nečistoća, nema koksnog fenomena.


CornGluten.jpg


Aplikacija !!


Prašak od kukuruznih vlakana široko se koristi u industriji antibiotika, kao što su penicilin, eritromicin, vitamini (Vc, VB2, itd.), Aminokiseline i fermentacijska industrija, ali i u procesu bio-fermentacije kao nutritivni element.


20170609160548.jpg


QQ截图20170615170214.jpg

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih prirodnih pšeničnih kukuruznih pšeničnih alkoholnih piva u ponudi proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli smo da kupimo domaći prašak za strunu tečnost kukuruza u fabrici u našoj fabrici.
Hot Tags: Domaći kukuruzni strmi prah za liquor u fabrici za rasvjetu nude Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupuju
Srodni proizvodi

Upit