Visoka kvaliteta CSI moć

Visoka kvaliteta CSI moć

Visoke kvalitete CSI moć opis kukuruz strme liker prahom svježi kukuruz kao sirovina trenutačno grijanje sprej za sušenje niske temperature, topljivi proteini očuvana netaknuta, održavati karakteristike kukuruzne kaše, grijanje za u parni grijanje, bez nečistoća...

Opis

Visoka kvaliteta CSI moć

Opis


Kukuruz strme liker prahom svježi kukuruz kao sirovina po trenutna niska temperatura grijanje sprej za sušenje, topljivi proteini očuvana netaknuta, održavati karakteristike kukuruzne kaše, grijanje za zagrijavanje pare, nema nečistoća, ne koksiranje fenomen.

Iteams

Specifikacija

Vlaga

6%

Proteina

43%

Pepeo

5,5% - 10%

Fosfora

1,0%

Mliječne kiseline

14,8%

Klorid

7500PPM

Ugljikohidrata

8,0%

Glyphosate

1.0 PPM

SO2

200PPM

PH

3.5-5

Fizičke karakteristike

Slobodan teče proizvoda (ne stick), nema clumps.fine žuta boja


QQ截图20170815084313.jpg

Aplikacija

Kukuruz u prahu strme liker je smeđi prah od koncentrirane kukuruzni škrob kaše, kukuruzni strme liker prah je bogat topljivih proteina, hormona rasta i broj preteča tvari, s oko 40% do 50% krute tvari. je organski dušik izvore za rast mikroorganizama s vrlo uobičajena aplikacija i mogu promovirati biosintezu antibiotika penicilin.


application.jpg

Prednost

Smo bili vrlo uspješni u održavanju CSI prah sačuvati sve važne sastojke od CSI tekućina, sadržaj vlage je manje od 10%, tako da je teško biti metamorfne. Kao rezultat proizvode je puderast i čvrstu, pogodan za transport, skladištenje i korištenje.


Savjet: Da ih se vrlo učinkovit mamac; dodati vode do 50: 50 mješavina CSI prah i Betain da bi tanki rješenje. Zatim Dodajte otopinu tekućeg glicerina u omjeru 50: 50, čineći tekućina koja prianja lijepo bilo mamcima koje su premazane, emitirao je stalni curi-prirodni atraktori kao mamac razgrađuje u svoje plivanje.


Lushun Huitong je jedan od profesionalnih visoke kvalitete CSI snaga proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli na kupnju kvalitetnih CSI moć iz naših tvornica.
Hot Tags: Kupi visoke kvalitete CSI moć Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica,
Srodni proizvodi

Upit