Dom > O nama


LSHT je kompanija specijalizirana za biološku hemiju, istraživanje i razvoj prehrambenih aditiva, prodaje i usluga. Kompanija je jedan od najprofesionalnijih dobavljača u kineskoj hemijskoj industriji. Naši proizvodi se koriste u industrijskim proizvodnjama, mineralnim aditivi, prehrambenim dodacima, petrohemijskoj industriji, Medicina, vojni materijal, kozmetika, aditivi za hranu, poljoprivredna đubriva. Ažurirani portfelj proizvoda konstantno prema zahtevima tržišta, napori da se naši kupci ostvare na tržištu konkurentske prednosti.


Kompanija ima domaće prvoklasne istraživanja tržišta, istraživačko-razvojni tim i marketinški tim, te sa Peking institutom za rudarstvo i metalurgiju saradnju, posvećen inovacijama, istraživanju i razvoju proizvoda. Preduzeća koja se pridržavaju "fokusiranja na istraživanje i razvoj, pažljivu uslugu, dobitnu saradnju, filozofiju zasnovanu na integritetu", sa domaćim i međunarodnim biznisom, industrijo, nauku i tehnologijom za uspostavljanje širokog partnerstva, kroz novu trgovinsku vezu " Belt i put "usko povezani sa Evropom, Južnom Amerikom, Južnom Afrikom, Jugoistočnom Azijom i drugim zemljama. Kompanija ima trgovinsku saradnju sa više od 30 zemalja svijeta.


"Potrošačko poverenje, kineski partner za hemijske proizvode" je cilj našeg preduzeća. Verujemo da Lu Shun Huitong nije samo proizvođač i prodavac proizvoda, već i kooperativni partner koji može preživjeti i razviti s kupcima. Da bismo obezbedili proizvode sa najboljim kvalitetom za kupce, istovremeno smo posvećeni istraživanju segmentacije klijenata o tržištu, pri čemu kupci iskoriste tržišni potencijal i analiziraju zajedničke probleme na tržištu zajedno, kako bi kupcima omogućili proširenje tržišta Pa, verujemo da je jedina garancija dugoročne dobiti klijenta osnova našeg razvoja.